Δελτία Τύπου.

Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε 2006

Print

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/2/2017

9/2/2017

 

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡ.34

         Α.Φ.Μ 094016600,ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΕΜΗ 5718040400

                                                                                                      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  9.2.2017

 

                                                           ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Η  Ε.Β.Ζ ΑΕ βελτιώνοντας την αξιοπιστία της και αναπτύσσοντας τις παραγωγικές της προοπτικές προχωρά αύριο σε μία ακόμη πληρωμή προς τους παραγωγούς, ξεπερνώντας τα προβλήματα προηγούμενων ετών που αφορούσαν τις πληρωμές τους.

Η προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανασύστασης της εταιρείας συνεχίζεται με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις ,προσπάθεια  που θα ενισχυθεί ακόμα σ την νέα καλλιεργητική περίοδο που ξεκινά άμεσα, με την μεγαλύτερη συμμετοχή νέων και παλαιών τευτλοπαραγωγών σε όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Ενισχυτική στην προσπάθεια αυτή είναι και η πρόταση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προς την αρμόδια επιτροπή της Κομισιόν για την αύξηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους παραγωγούς τεύτλων στα 71€/στρέμμα.

Η Ε.Β.Ζ ΑΕ  με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οργάνωση συντάσσει το    πρόγραμμα της νέας καλλιεργητικής  περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό θα παρέχει στους παραγωγούς συνεργάτες της πέρα από τους σπόρους, όλα τα αναγκαία φυτοπροστατευτικά  προϊόντα καθώς και  τα λιπάσματα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με τον τρόπο αυτό οι παραγωγοί θα ξεκινήσουν την νέα καλλιεργητική περίοδο χωρίς να χρειαστούν να  εκταμιεύσουν δικά τους χρήματα για τις βασικές λειτουργίες της καλλιέργειας τους.

Η Διοίκηση της ΕΒΖ ΑΕ με τους Γεωπόνους της και τους τοπικούς συνεταιρισμούς θα παρουσιάσει κατά τόπους το πρόγραμμα και τις προοπτικές της εταιρείας, με στόχο την αύξηση των καλλιεργούμενων εκτάσεων τεύτλων και την επανατοποθέτηση της τευτλοκαλλιέργειας ως μία από τις σημαντικές καλλιέργειες στη χώρα μας.


Eπιστροφή...