Δελτία Τύπου.

Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε 2006

Print

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/9/2016

7/9/2016

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΦΕΤΟΣ Η ΕΒΖ Α.Ε. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ 81Η ΔΕΘ.

Η ΕΒΖ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ 81Η ΔΕΘ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 3 ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΘ. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΒΖ Α.Ε. (ΤΕΥΤΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΑΧΑΡΗΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ) ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΒΖ Α.Ε. ΣΤΗΝ 81Η ΔΕΘ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ,ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η  ΕΒΖ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΘ ΑΠΟ 10/9 ΕΩΣ 18/9/2016


Eπιστροφή...